Recruiter: een hondenstiel?


Het leven van de recruiter vergemakkelijken, geen eenvoudige uitdaging. Maar iets waar ik me wel aan wou zetten, ik ben namelijk zelf vanuit deze functie in mijn huidige ‘hoedanigheid’ van ondernemer gegroeid.


Het werkklimaat is er voor een recruiter de laatste jaren zeker niet op vooruit gegaan.


Bovendien moest de kandidaat er echt wel bij varen! Want ook voor hen was het de laatste tijd niet altijd even fijn. Een understatement.


De kandidaat heeft de afgelopen jaren afgezien door overvloedige ongepaste benaderingen.


Het vinden van gepast talent werd intussen alleen maar moeilijker en de tijdsdruk enkel maar groter. Voldoening en plezier waren vaak zoek… Bovendien ben ik er van overtuigd dat veel recruiters het anders zouden willen doen, moesten ze daartoe de kans krijgen. Onze betrachting met HPPNZ Recruiting, is dan ook:


Hoe kunnen wij de huidige recruiter zo goed mogelijk ondersteunen op weg naar een fijnere omgeving?


Uiteindelijk zal hij of zij de mooie job verder met het volle enthousiasme uitvoeren! En hierbij krijgen kandidaten de juiste oprechte aandacht die ze verdienen gericht op hun persoonlijke ontwikkeling.


PS: de afbeelding voor met de trieste puppy ogen is natuurlijk bewust gekozen om meer traffiek te genereren ;-)


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.