Hoe gaat welzijnsondersteuning in zijn werk?

Welzijnsondersteuning verloopt in verschillende stappen. De start dient altijd een bewustmaking tot het belang van persoonlijk welzijn te zijn. Een verhaal dat je laat leven over de hele organisatie geen. Op deze manier komt de voorkeur van het individu voor een bepaalde peiler naar boven. Laatste is afhankelijk van allerlei verschillende factoren welke evolueren doorheen de tijd. Herinnering: peilers zijn gezondheid, fitheid en weerbaarheid.
"De mate van betrokkenheid is verschillend voor elke persoon, maar er zijn zeker parallellen te trekken in de organisatie op team- en/of groepsniveau."

Toch is het dus heel belangrijk rond elke peiler ondersteuning te bieden zodat iedereen gepast aan de slag kan om zijn of haar persoonlijk welzijn te verbeteren. Een individuele werknemer zal uiteindelijk een eerste connectie maken rond zijn of haar voorkeur peiler, vervolgens zal hij of zij vaak vanzelf doorschuiven naar een volgende gebied van persoonlijke ontwikkeling.

“Een persoon in zijn unieke flow welke zijn potentieel ten volle kan benutten. Gedreven door positieve energie en geloof in zichzelf. ”Maar alles is een proces wat tijd in beslag neemt. Op termijn zal er groei ontstaan in elk aspect waarbij het geheel groter is als de som van de delen.

#CorporateWellbeing #HRDevelopment #Growth #Vitality #Fitness #Resilience

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.