Ben ik zot aan het worden?


Vergelijking

Minder werken = meer leven = meer werken

Nooit ben ik een held geweest in wiskunde, en mijn toenmalige leerkrachten zouden door de grond zakken bij het zien van bovenstaande vergelijking. Maar toch klopt ze.


Neen, als ze mij vragen: werk jij veel? Antwoord ik: neen, zelden. Ik leef veel, maar werken doe ik slechts sporadisch. Betekent dit dan dat ik niets doe? Neen, integendeel. Steeds groeien, blijven bijleren. Allemaal om anderen te kunnen inspireren hun eigen unieke weg in te slaan.


Maar als je elke dag vertrekt van waar jij voor staat, van wat je energie geeft, zal je uiteindelijk meer doen als vandaag. En het zal je nog gelukkig maken ook. Want het betekent dat je in je flow zit, je doet iets waar je een vertrouwde skillset voor dient aan te wenden met voldoende uitdaging.


Want we zijn niet op de wereld gezet om te werken, wel om te leven. Maar daar maken we allemaal wel graag het beste van. En daar komen een heleboel inspanningen aan te pas, en met plezier. Dus misschien ben ik dan toch niet helemaal zot?

#Entrepreneur #Motivation #Flow

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.