Ondernemen in goede en kwade dagen!


We naderen het einde van de eerste maand met HPPNZ als actief project, geweldig trots zijn we met onze eerste klant. Maar het is werken, heel hard werken. Eerst en vooral om elke gebruiker, werknemers van de klant, zo goed mogelijk te helpen. Want een tevreden klant is en blijft de basis, niet enkel omdat ze zoveel vertrouwen stelden in ons project, maar gewoon omdat het belang van een goede klantenrelatie aan de basis ligt van een gezonde onderneming. Een goede relatie met je werknemers is trouwens nog belangrijker, maar aangezien ik momenteel de enige werknemer van HPPNZ ben, zit het nog wel goed op dat vlak. Of toch niet? Misschien toch eens een tussentijdse evaluatie aangaan met mezelf. Daarnaast zijn we natuurlijk ook actief op zoek naar nieuwe klanten, want hoe meer bedrijven zich aansluiten bij HPPNZ, hoe groter en meer gericht het achterliggende netwerk van coaches (Health, Physical, Mental) kan worden. En ja, dan ben ik, en ik alleen de Sales, en hier voel ik me toch soms eerder als de hoofdonderzoeker naar de Bende van Nijvel, je zit er wel maar je vraagt je tegelijk af: “Wat doe ik hier in Godsnaam?”. Want ondanks me al meermaals een geboren verkoper is toegeschreven, voelt het toch niet altijd zo. Maar we doen ons best en kunnen terugvallen op heel veel mensen die me steunen onderweg. En het is afzien, vloeken, bijsturen, afzien, vloeken, bijsturen… Maar ik ben het huwelijk aangegaan met mijn onderneming, in goede en kwade dagen! Mooier kan het niet, toch?

#Entrepreneur #Story

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.